Det krypande mörkret

Det är stjärnornas, lägereldarnas och äventyrens tid. Ett kompakt mörker har börjat breda ut sig över Videnmarks fagra nejder. Dag förvandlas till evig natt och orcher, svartalfer och troll har börjat leta sig ner från de uråldriga Jotunbergen i norr. Men dessa nattfolk är inte det enda som hotar landet, i skuggorna ruvar en ännu större fara som kan betyda slutet för hela kontinenten. Finns det några hjältar kvar i landet som kan stoppa mörkret och besegra ondskan?

DET KRYPANDE MÖRKRET är ett fristående äventyr till Fria Ligans rollspel Drakar och Demoner men har inspirerats av den klassiska formgivningen som fanns under 80-talet.

Äventyret är i skrivande stund under konstruktion och när tiden är inne kommer det att kickstartas av Dunderdagar. Anmäl dig till Dunderdagars Nyhetsbrev nedan så att du inte missar några uppdateringar, förhandsvisningar eller annan viktig information.

Äventyrskonstruktion: Jörgen Karlsson
Framsidesbild: Walter Quinar
Fler medarbetare kommer att presenteras senare…

FÖRLANSERINGSSIDAN AKTIVERAD PÅ KICKSTARTER
För dig som redan nu vill visa ditt intresse för Det krypande mörkret finns nu förlanseringssidan aktiverad på Kickstarter. Surfa över och tryck på den gröna ”notify me on launch”-knappen.
TRYCK HÄR!

Denna bild är en mockup. Den slutgiltiga
framsidan kan se annorlunda ut.

DET KRYPANDE MÖRKRET är en oberoende publikation av DUNDERDAGAR och har ingen koppling till
Fria Ligan AB. Den är publicerad under tredjepartslicensen för Drakar och Demoner (version 1.0).
Drakar och Demoner och Ereb Altor är registrerade varumärken tillhörande Fria Ligan AB.

shadowmen3
sv_SESwedish